Fundamentsdag intensive

Tijdens de Fundamentsdag leggen we de basis voor je verdere proces. Het is een intensief proces en helpt je de diepte in. Hierdoor heb je een springplanksprong voorwaarts wat veel inzicht en ontwikkeling brengt. Tijdens deze (zater)dag gaan we in blokken van 2 x 2 u aan de slag met jouw thema’s en problemen. We nemen tijd dingen te onderzoeken, contact mee te maken en erop te reflecteren. Er is tijd om inzichten in je journal te schrijven, foto’s te maken van oefeningen/ervaringen voor later navoelen.

Hoe werken we?

We starten om 10 u en werken tot aan de lunch van 12.00 u. De lunch bestaat uit een vegamaaltijd die kan bestaan uit bijvoorbeeld een salade of wrap en zelfgemaakte soep. Bij mooi weer eten we buiten.

Om 13 u gaan we weer verder tot 15 u. Bij mooi weer is wandelcoaching mogelijk, neem je wandelschoenen dus mee. We werken verder op- en verdiepen de dingen die we in de ochtendsessie hebben ontdekt. Werkvormen waar we gebruik van kunnen maken zijn bijvoorbeeld:

  • Werken met de Voice Dialogue: je verschillende entiteiten/ikken
  • Lichaamsgericht werken (het lijf als ingang)
  • Schaduw werk (gericht op onze donkeren kanten)
  • Emotional release work
  • Anger work
  • Metaforisch en creatieve werkvormen
  • Wandelcoaching op de nabijgelegen Veluwe

Cadeautje voor jezelf

Na de therapiecoaching kan je kiezen voor een ontspannende sessie Holistic Pulsing onder begeleidende zachte muziek die je terug in de rust zal brengen voor je verrijkt naar huis gaat.

Investering

De gehele dag (zonder Holistic Pulsing) vraagt een investering van € 495,- inclusief lunch, exclusief BTW. Mocht je kiezen voor een uur ontspannende Holistic Pulsing dan betaal je voor de hele dag € 595,- (exclusief BTW).

Kom ontdekken wat je vastzet.
Samen maken we het onbewuste bewust en integreren we geest, ziel, lichaam en persoonlijkheid.