Call to Soul dag

Regelmatig organiseert ZielZacht een Call to Soul dag waarbij jij jezelf in het middelpunt zet. Je onderzoekt en maakt contact met wat jouw dromen, wensen en doelen zijn in je privéleven maar ook wat professioneel en zakelijk stappen kunnen zijn. Beweeg je nog naar je stip op de horizon of wil je misschien een andere stip?

Wat kenmerkt jou vanuit je eigen blik en innerlijk weten? Wat zijn je verlangens, maar ook wat zijn hindernissen die je tegenkomt? Wat zit (soms) wat vast en verkrampen we in en kunnen we weer wat losser maken.

Kortom: in gesprek met je eigenste Zelf.

In kleine groepen (in een huiselijke setting) werken we met verschillende werkvormen (creatief, systemisch, dromenwerk, in stilte en met woorden). Je ervaart, groeit, reflecteert. Je krijgt feedback en leert van anderen. We raken belangrijke thema’s veilig aan, kijken dingen voorzichtig aan en dat geeft ruimte en brengt inzichten. Het helpt je verder. Er is inspiratie & steun, plezier & spelen.

Door bewustwording & verheldering leer je jezelf beter kennen en voel je je zekerder en assertiever in contact met anderen en krachtiger in het leven staan.

Geef je meteen op via welkom@zielzacht.nl of bel met 06 53 706 242.

Locatie : Dieren, Zimmermanhof 8
Tijd : 10.00 – 16.00 u
Inclusief : gezonde vega lunch (bijv. soep/salade)
Parkeren & koffie/thee : gratis
Investering in jezelf : € 95,-

Je ervaren begeleiders/trainers/coaches zijn: Renate Reijmers, Harry Romeijnders en/of Erna van Lingen.