Wandelcoaching

Coaching kan plaats vinden in een coachruimte maar veel fijner is het om de natuur in te gaan en over je eigen pad, ontwikkeling en doelen te reflecteren met Moeder Natuur als extra hulpbron. Naast wandelen praten we over jouw ontwikkeldoelen gekoppeld aan de weerbarstige praktijk en de waan van de dag. Daarbij reflecteren we op de omgeving en benutten van alles als inspiratiebron om jouw innerlijke processen te verdiepen. 

Tijdens reflectieve wandelcoaching ga je de dialoog aan met jezelf. Dat doen we o.a. door onze aandacht op de natuur te richten en te observeren welke gedachten en gevoelens zich daarbij aandienen. Op deze manier kom je in contact met je diepere verlangens, behoeften en wat je werkelijk drijft. Je wandelcoach stimuleert je, observeert en helpt je te reflecteren. Wandelcoaching helpt je om in beweging te komen, letterlijk maar ook innerlijk: we zoeken naar momentum. Daarbij brengt het zijn in de natuur ontspanning, diepere en andere inzichten en bevordert het voelen.

Tevens zijn de bospaden waarover we lopen een parallel met jouw eigen levenspad. Tijdens het wandelen verandert de omgeving langzaam. Hoe ga jij om met verandering? Wat is daarin helpend en wat niet? Wat wil je veranderen? Naast reflecteren met woorden nemen we ook de tijd om te ervaren, beleven en te voelen. De coach kan daarbij gebruik maken van bijvoorbeeld paden, bomen, kruispunten/splitsingen/obstakels, voorwerpen in de natuur, geluiden of juist stilte, loopsnelheid/vertragen, dieren, temperatuur etc. Wandelcoaching is verrijkend genieten.

Wandelcoaching kan vooral goed worden toegepast bij:

  • Ontdekking van je passies en talenten; wat zijn je verlangens?
  • Duidelijkheid krijgen in je ontwikkeldoelen;
  • Ondersteuning van belangrijke overgangen naar een nieuwe fase in je carrière en/of levensloop;
  • Verbetering en verdieping van je relaties, zowel privé als op het werk;
  • Onderzoeken van de oorzaken van stressen burn-out
  • Betere vitaliteitskeuzes maken.

Locaties: Dieren, Arnhem en Nijmegen

Bel ons op 06 53 706 242 of mail ons op welkom@zielzacht voor een gratis verkennend intakegesprek van 30 min.